Vanredno u Novoj Varoši, ivanjička sela odsečena

U Novoj Varoši zbog snega je proglašena vanredna situacija. Ivanjička planinska sela su odsečena zbog velikog snega. Na teritoriji Kopaonika, Novog Pazara i Pešteri putari su na terenu sa svom raspoloživom mehanizacijom.

Na području čitave opštine Nova Varoš zbog snega je proglašena vanredna situacija. U Gradu je napadalo pola metra snega u višim predelima i do jednog metra. Sneg i dalje intezivno pada, sve službe su na terenu.

Ivanjička sela na planinama Golija, Javor i Mučanj su odsečena zbog velikog snega. Do njih se može samo terenskim vozilima i motornim sankama. Vetar na lokalnim putevim stvara nanose i do pola metra.

Tim za spasavanje u vanrednim situacijama i ivanjički Crveni krst udaljenim staračkim domaćinstvima dopremaju hranu i lekove. Naša ekipa je bila zaglavljena u snegu na putu ka selu Močioci kod Ivanjice.

Zbog snega koji od jutros pada na teritoriji Kopaonika, Novog Pazara i Pešteri putari su na terenu sa svom raspoloživom mehanizacijom.

Svi putevi su prohodni, ali na putevima druge i treće kategorije ima raskvašenog snega, pa je obavezna upotreba zimske opreme.

Na području koje pokriva AD "Novi Pazar put"angažovano je 21 kamion sa opremom i 5 kombinovanih mašina sa plugovima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи