KC Evergrin obradovao najmlađe Kraljevčane

Kulturni centar Evergrin i ovo godine je uz pomoć Kraljevčana i Kraljevčanki koji su želeli da ulepšaju praznike deci u gradu, pripremio paketiće koje su podelili deci sa autizmom.

I bez Deda Mraza, svakom paketiću su se obradovali. Mališani sa autizmom bili su nestrpljivi da zavire i pogledaju novogodišnja iznenađenja.

„Dobio sam sve, lep je paketić", kaže Lazar. Na mamino pitanje šta ima unutra, odgovara „Čips".
Minja je devojčica sa autizmom koja na mamino pitanje da li je joj se sviđa paketić odgovara potvrdno i dodaje da je paketić lep.

Paketići su obradovali mališane, a prema rečima roditelja, ovakav znak pažnje njima mnogo znači.

„Znači mnogo našoj deci, znači samoj porodici taj osećaj što ste nas prepoznali, što ste nam priuštili ovakvo jedno zadovoljstvo, što smo među svima jednaki, što nam je potrebno i mnogo nam znači. Mnogo smo srećni", kaže Snežana Radenković, mama mališana sa autizmo.

Prethodnih dana prikupljene su igračke, slatkiši i slaniši i sve to kao i prethodne tri godine u kulturnom centru Evergrin.

„Evergrin je ovde samo posrednik, da se zahvalim svim građanima koji su došli i imali poverenja u Evergrin da donesu paketiće, da im kažem da je akcija uspela. Dobili smo oko 100 paketića", kaže Dragan Mirković vlasnik KC Evergrin. On još dodaje da su prikupili novac koji će rasporediti u humanitarne svrhe.

Radost mališana i roditelja koji su im najveća podrška najlepši su poklon u suret Novoj godini.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи