Šabac: Paketi za decu u bolnici

Na šabačkoj pedijatriji mnogi mališani proslaviće svoju prvu Novu godinu. Danas ih je posetio Deda Mraz, da ih daruje, ohrabri i obraduje.

 Kad poraste zahvaliće se Deda Mrazu. Aleksa sutra broji prvi mesec i prve novogodišnje poklone. Da beba bude zdrava i nasmejana a paketiću uskoro pod jelkom kod kuće najveća je želja.

 

"Ovo je nešto divno, treći paketić od kada smo ove, nadamo se da će sledeća godina, samo nam zdravlje treba", kaže Biljana Knežević.

I roditeljima braće Vlajković, novogodišnja čarolija je bar na tren zamenila brigu. Naredna godina sa bezbrižnim detinjstvom u toplini porodičnog doma, jedino je što bi obradovalo sve na odleljenju šabačke pedijatrije.

"Da bude moj sin zdrav, da budu sva deca zdrava, želim sve najbolje svima", kaže Sandra Belanović.

Na odeljenju je 24 - oro mališana, većina nema ni godinu dana. Za poklone su se pobrinuli privrednici i Rotari klub .

"Da mališanima koji su u bolnici, a nisu sa svojim porodicama bar na kratko vratimo osmeh na lice i damo ima snage koliko toliko preguraju ovaj period i zdravi i srećni udju u Novu godinu", kaže Nikoleta Ilić, "Jazaki Šabac".

Novogodišnja čarolija nekima će se danas i ostvariti. Uz poklone i otpusna lista. Što manje mališana na ovom odeljenju, a što više u porodilištu, poručuje i Deda Mraz.

I dodaje: "Drugarići želim vam puno zdravlja, Srećna vam Nova godina!"

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво