Delovi prepolovljenog autobusa pored škole

Posle teške saobraćajne nesrreće u Donjem Međurovu, delovi autobusa preneti su na parking pored školskog dvorišta Elektrotehničke škole. Delovi autobusa biće uklonjeni posle istražnih radnji.

Delovi autobusa iz teške saobraćajne nesreće u Donjem Međurovu ostavljeni su na parkingu pored školskog dvorišta Elektrotehničke škole „Mija Stanimirović” u Nišu.

Zbog toga su đaci svakednovno suočeni sa stravičnim slikama autobusa, u kome su još uvek vidljivi tragovi od povreda putnika.

U niškoj policiji kažu da je deo tog parkinga pored Elektronske industrije ograđen i da se koristi za vozila kojima je napravljeno neko krivično delo i stoje tu dok traje sudski postupak.

Delovi autobusa biće uklonjeni posle veštačenja tužioca.

„Pre par dana sam kontaktirao policijsku upravu i pomoćnika načelnika i očekujem da će oni to da reše. Rečeno mi je da u tom trenutku nisu imali bolje rešenje. Jeste neprijatno da deca gledaju sve to. Možda je rešenje da pokriju autobus nekom ceradom, da se ne vidi unutrašnost i da nije toliko očigledno. Policija tamo ima obezbeđenje i autobus mora dok se ne završi taj istražni postupak da bude pod prismotrom i zaštitom. Imam obećanje nadležnih iz policijske uprave da će to vrlo brzo da bude rešeno”, kaže direktor Elektrotehničke škole „Mija Stanimirović” Aleksandar Stevanović.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи