Zabeleo se užički kraj

U užičkom kraju sneg pada od juče, pa je na Zlatiboru dostigao visinu od 20 centimetara, a temperatura je čitavog dana ispod nule. Iako u saobraćaju nema posebnih problema, vozačima se savetuje oprez.

Sneg se juče zabeleo na planinama a noćas i u nižim predelima. Nije doneo posebne probleme, ali je uposlio zimsku službu koja održava oko 700 kilometara puteva u užičkom kraju.

Slobodan Božović tehnički direktor „Puteva Užice” i šef Štaba zimske službe kaže da su svi putevi prvog i drugog prioriteta prohodni i nije bilo nikakvih zastoja.

Na pet punktova zimske službe spremljene su dovoljne količine rizle i soli, kao i 24 kamiona. Probleme, ipak, mogu da izazovu vozila i vozači koji nisu spremni za zimske uslove.
Slobodan Božović iz „Puteva Užice” apeluje da, zbog bezbednosti, ne kreću na put bez zimske opreme.

Poseban oprez, kao i uvek, potreban je na prevojima oko Nove Varoši, na Borovoj Glavi, Debelom Brdu, preko Jabuke i Kadinjače. Snežni deo godine je tek na početku a visina snega na planinama užičkog kraja je dvadesetak centimetara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво