Vranje: Policajac uvek na zadatku

Policajac Saša Zdravković iz Vranja našao je na ulici novčanik sa dokumentima i 300 evra. Vlasnica je pronađena i novčanik vraćen.

Nije bio na zadatku, sa sinom je krenuo u apoteku po lekove i na ulici ugledao novčanik. Pomislio je da je šala, jer je u blizini bilo dosta ljudi koji su mogli da ga pronađu. Ipak ga je uzeo i poneo kući.

"Otvorili smo, našli smo ličnu kartu, dve bankovne kartice i još neka dokumenta, i našli smo donorsku karticu. To me pogodilo, video sam da je žena donator od 2009. godine. U posebnoj pregradi je bilo i šest novčanica od po 50 evra, ukupno 300 evra", kaže Saša Zdravković, policajac PU u Vranju. 

Saša se nije dvoumio, pozvao je starešinu i novčanik odneo u Policijsku upravu. Sat vremena kasnje pozvala ga je vlasnica.

Mislim da bi svako tako postupio, naročito mislim na nas policijske službenike. Drugo, hteo sam da dam primer svom sinu koji je bio pored mene", dodaje Saša.

Zdravković je saobraćajni policajac 25 godina, do sada kaže, nije imao ovakve slučajeve.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво