"Lidl" otvorio još tri objekta u Srbiji

Pre mesec dana kompanija "Lidl Srbija" otvorila je 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Prvi savremeni diskontni lanac od danas je uvećan za još tri prodajna objekta: u Beogradu, Kruševcu i Pančevu.

Bez previše gužve i guranja, prvi kupci u Pančevu i Kruševcu sačekali su osam sati i otvaranje novih Lidlovih objekata. Gradovi različiti, slika gotovo ista, baš kao i očekivanja građana.

"Očekujem da za naš standard bude prihvatljivo i da negde monopol što imaju drugi veći marketi da malo to legne da možemo svi negde nešto normalnije i pristupačnije da kupimo. Za sad je dobro. Cen su prihvatljive za ovaj standard života je naš ok. Za svakog ima po nešto da se kupi."

Prve kupce u Kruševcu, u prodajnom prostoru od 1.400 m2 , dočekalo je 40-tak mladih prodavaca kojima je Lidl pružio šansu za stalno zaposlenje.

"Dosta ljudi se zaposlilo što je jako bitno. Cene su povoljne. Ima i jeftinije, ima i skuplje, ima svašta. Ja sam se prvenstveno odlučila za bebi pelenekoje su mi skoro duplo jeftinije nego u drugim radnjama. Uredno je fino postavljeno, sve je na mestu, verujemo da će da uspešno posluje i mi da budemo zadovoljni kao kupci", reči su potrošača.

Uz bolju ponudu i kvalitet robe, kupci očekuju niže cene i veću uštedu za kućni budžet.

"Mi očekujemo da kažem kompletna ponuda da bude atraktivna za naše potrošače s obzirom da smo pripremili najbolji odnos cene i kvaliteta.Trenutno na raspolaganju imamo asortiman od preko 1.500 proizvoda u kom miksu se nalazi preko 350 domaćih proizvoda a trenutno sarađujemo i sa preko 50 domaćih prozvođača", objašnjava Đurđica Kujunddžić, "Lidl Srbija".

Kompanija "Lidl Srbija" najavljuje i nastavak širenja prodajne mreže. Do kraja godine biće otvorena još četiri nova objakte u Kikindi, Vršcu, Inđiji i Jagodini.

broj komentara 0 pošalji komentar