U Rutencu kod Aleksinca stradala žena u požaru

Noćas oko 2 časa u selu Rutevac kod Aleksinca, u požaru u porodičnoj kući jedna osoba je smrtno stradala. Uviđaj je završen, a kako su nam rekli u Policijskoj upravi u Nišu, uzrok požara će naknadno biti utvrđen.

Osamdesetjednogodišnja žena bila je sama u kući. U susednoj žive rođaci koji su primetili dim i vatru, pozvali vatrogasce.

Dragana Antić, rođaka preminule žene kaže: "Odjedanput sam videla dim, pozvala sam supruga, on je izašao da gasi, ne obražajući pažnju da li je struja. Hitna pomoć je došla, konstatovala smrt".

Požar je ugašen u ranim jutarnjim satima. Obavešteno je Više javno tužilaštvo u Nišu, uviđaj su radili pripadnici Policijske uprave u Nišu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво