Vredan poklon aleksandrovačkom vrtiću

U jednoj od predškolskih ustanova u Aleksandrovcu "Naša radost" svečano je obeležen završetak radova koje je finansirala Fondacija Novak Đoković.

U godini kada se obeležava jubilej, 4 decenije rada sa decom predškolskog uzrasta, aleksandrovački vrtić je dobio vredan poklon zahvaljujući Fondaciji koja na svom humanom putu istrajava već 11 godina.

"Ova ustanova ima višegodišnju tradiciju u radu sa decom i pomoć im je bila neophodna, u obnavljanju stolarije je u tom infrastrukturnom delu i opremanju, tako da smo mi uložili 7,2 miliona u taj segment opremanja infrastrukture", kaže Anđelka Janić iz Fondacije Novak Đoković.

Na objektu je zamenjena kompletna stolarija, čime je postignuta energetska efikasnost, a pored toga adaptirane su i okrečene prostorije u kojima boravi 400 mališana.

"Mi smo ostvarili zajednički cilj, a to je stvaranje bezbednih uslova za rast, razvoj i napredovanje dece u opštini Aleksandrovac", kaže Daliborka Simić, direktorka PU "Naša radost".

Na humanoj misiji koja ima za cilj stvaranje najboljih uslova za odrastanje dece u Srbiji, čiji je idol Novak Đoković zahvalili su se predstavnici opštine Aleksandrovac, i najmlađi župljani himnom svog vrtića.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи