"Povratak u Sorento" u časopisu kruševačkog Kulturnog centra

Putopisna reportaža "Povratak u Sorento" Ivane Neckov Grubišić, montažerke našeg dopisništva u Kruševcu objavljena u časopisu "Putevi kulture" koji je predstavljen na sajmu knjiga u Kruševcu.

U Kruševcu je otvoren trodnevni Sajam knjiga i izdavaštva Rasinskog okruga na kome se predstavlja dvadesetak izdavača.

Sajam je otvorio Milan Mihajlović, pesnik i direktor Biblioteke u Kosovskoj Mitrovici, a promovisan je i časopis "Putevi kulture", u kojem se kao autorka putopisa "Povratak u Sorento", predstavila montažerka našeg dopisništva u Kruševcu Ivana Neckov Grubišić:

"Razlog da se nađem među koricama ove divne publikacije bile su pre svega moje fotografije. Fotografija je moja ljubav, hobi. Jedna od urednica predložila je da se tim fotografijama pridoda tekst  i tako je nastala ova putopisna reportaža, kao svojevrstan vodič za ovu predivnu italijansku regiju."

"Sajam organizujemo sa Biblotekom i kruševačkim Istorijskim arhivom", rekla je Violeta Kaplarević, direktorka Kulturnog centra u Kruševcu. "Cilj nam je, svima nama u ustanovama u kulturi, da pokažemo dobar primer saradnje i da zaista budemo otvoreni za sve ljubitelje knjige, a i one koji će to tek postati."

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи