Kik bokseri na Vlasini

Naši najbolji kik bokseri već nekoliko dana pripremaju se na Vlasinskom jezeru za predstojeće Evropsko prvenstvo koje počinje 14. oktobra u Bratislavi. Reprezentativci rade naporno, a nadaju se da će, kao i do sada na velikim takmičenjima, osvojiti medalje.

Od njih se uvek očekuje najviše. Na to su navikli sportsku javnost u Srbiji pa 23 troje reprezetntativaca i reprezentativki već nekoliko dana marljivo trenira na Vlasinskom jezeru kako bi se što bolje pripremili za predstojeće evropsko prvenstvo u Bratislavi. Na treninzima ozbiljnost potpuna, a atmosfera kao i uvek na zavidnom nivou.

 

"Mislim da će ovo biti jedno od najboljih Evropskih prvenstava. Ne bih mogao nikoga da izdvojim kao takmičara koji će biti konkurent za zlatnu medalju, svi su takmičari dobri i takmičarke naravno", kaže Dušan Kilibarda - trener reprezentacije.

Nikola Stošić - kapiten reprezentacije kaže: "Pripremamo se veoma dobro i ono što očekujemo je pregršt medalja."

Aleksandar Konovalov i Marija Petrović su višestruki evropski i svetski prvaci. Na treninzima u sparingu obraćaju pažnju i na najsitnije detalje. Predstojeće prvenstvo Evrope u Slovačkoj prilika je za novo dokazivanje.

"Ja nikada nisam osvojila Evropsko prvenstvo, dva puta sam osvojila svetsko pritisak je veliki ali daću sve od sebe da dođem do zlata", kaže Teodora Manić - reprezentativka.

Reprezentativac Aleksandar Konovalov kaže da očekuje zlato: "Ako bog da sada sam u težoj kategoriji i borim se do 67 kilograma u disiplini lou kik, a pre dve godine osvojio sam zlato do 63 i po kilograma u kategoriji k1".

Kik boks reprezentacija Srbije na Vlasinskom jezeru ostaje do kraja nedelje. Evropsko prvenstvo počinje 14 oktobra, a po svemu onome što smo videli na pripremama, ali i po prognozama stručnjaka, sigurno je da će naši reprezentativci i na ovom prvenstvu potvrditi da su uz reprezentativce Rusije najbolji ne samo u Evropi nego i na svetu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
26° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво