Kineska ulaganja u Loznici

Predstavnici Vlade Republike Srbije i vlasnici kineske kompanije "Mint" potpisali su ugovor u Loznici. U narednom periodu Kinezi će uložiti 100 miliona evra u otvaranje fabrike u tom gradu.

Kineska kompanija "Mint" u narednom periodu uložiće 100 miliona evra u otvaranje fabrike u Loznici, potvrđeno je prilikom potpisivanja ugovara između predstavnika Vlade Republike Srbije i vlasnika te kompanije.

Radovi na izgradnji fabrike u Loznici počeće do kraja godine, a kompanija "Mint" zainteresovana je i za investiciju u oblasti hotelijerstva u tom gradu.

"Investicija od sto miliona evra je nešto što je kapitalno na nivou Srbije, a ako se kompletno to sve realizuje na području našega grada onda je lako izvući zaključak, dakle, to je nešto o čemu smo mogli da sanjamo. Mislim da je to jedan istorijski trenutak za Loznicu, jer će to uposliti u početku hiljadu ljudi, ali u perspektivi mnogo više," kaže Vidoje Petrović, gradonačelnik Loznice.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво