Put do vrha Kablara

Pre nekoliko nedelja počela je kompletna rekonstrukcija dela puta od skretanja sa magistrale u Vrnčanima do vrha Kablara. Kada put bude izgrađen do neposredne blizine jednog od najlepših vidikovaca u Srbiji moći će da se stigne ne samo automobilom već i autobusom.

Za meštane sela na Kablaru ovaj put je itekako značajan. Gotovo pet godina Dragan Jovanović iz Vrnčana zajedno sa drugim meštanima borio se da se put ka Kablaru kompletno rekonstruiše.

Puno je kaže posla bilo da bi radovi konačno počeli. Proteklih godina bilo je i ovakvih akcija čišćenja i uređenja kako bi moglo da se prođe i to jednom kolovoznom trakom. Za meštane tri kablarska sela ovaj put mnogo znači.

Na kraju ovog puta dolazi se do neposredne blizine vrha Kablara jednog od najlepših vidikovaca u Srbiji. I to je jedan od razloga što je gradska uprava uložila sredstva za izgradnju ovog dela puta u dužini od 2, 5 kilometra.

Planirano je da radovi traju do kraja godine. Put će čitavom dužinom imati i zaštitnu ogradu, a njime će moći pored automobila, moći da prolaze i autobusi i kamioni.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 27. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво