Kineska delegacija u Smederevu

Danas je u poseti Smederevu bila visoka delegacija iz pokrajine Hebei iz Kine, gde se nalazi i sedište kompanije HBIS, koja je vlasnik Smederevske železare

Od preuzimanja Železare Smederevo prošlo je više od dve godine, a od tada je poslovanje ovog Smederevskog giganta na najvišem nivou i stalno se radi na unapređenju.

Međutim, dolazak kineskog investitora nije značajan samo za Železaru, već je i poziv drugim investitorima da svoje poslovanje obavljaju upravo u ovom gradu.

Danas se gradonačelnica Smedereva, dr Jasna Avramović, sa saradnicima, sastala sa delegacijom iz pokrajine Hebei, koju je predvodio gospodin Sun Ruibin, potpredsednik Hebei provincijskog odbora Kineske narodne političke konsultativne konferencije.

Razgovarali su o daljem unapređenju i razvoju prijateljskih odnosa između Grada Smedereva i ove severoistične kineske pokrajine, u kojoj se nalazi i sedište kompanije HBIS, koja je vlasnik smederevske železare.

Ova poseta samo je jedna u nizu, a gostima iz Kine, predstavljeni su i ekonomsko privredni potencijali Smedereva, kao i turističke, vrednosti grada na Dunavu.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи