Kiša nije obišla Kragujevac

Pljusak u Kragujevcu sat vremena posle podneva nakratko je doneo probleme u saobraćaju. U pojedinim delovima Kragujevca sa kišom je pao i grad.

Nevreme praćeno snažnim vetrom i jakom kišom posle 13 časova zahvatilo je Kragujevac.

U pojedinim delovima grada, zbog pljuska kanalizacija nije mogla da primi veliku količinu vode, pa su ulice poplavljene i došlo je do privremenog zastoja u saobraćaju.

U Kragujevcu trenutno ne pada kiša i voda se sa kolovoza povukla.

A ponegde u gradu, mestimično je sa kišom pao i grad, pa su sa radarskog centra Bešnjaja ispaljene četiri protivgradne rakete.

Kako je za RTS potvrdio Zoran Kočović, načelnik sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije u Kragujevcu, sa zat vremena, u gradu je palo 28 litara vode.

Bilo je i dva udara groma, u razvodne ormane u selu Rogojevac i naselju Sušica, ali su požari ugašeni pre dolaska vatrogasaca i nije pričinjena šteta.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво