Koncert za Jelisavetu u Mrčajevcima

U Mrčajevcima kod Čačka sinoć je održan humanitarni koncert za Jelisavetu Stanojević, devojku povređenu u nedavnom udesu u Mojsinju, kada su četiri osobe stradale, a dve teško povređene. Jelisavetini prijatelji prikupljena sredstva namenili su za njeno lečenje i pomoć deci poginulih.

Preživela je tešku saobraćajnu nesreću. Zbog povreda je imala nekoliko zahtevnih operacija i očekuje je dug oporavak. Da se što pre vrati i zaigra u folklornom ansamblu žele Jelisavetini drugari koji su uz pomoć Mesne zajednice Mrčajevci organizovali humanitarni koncert.

"Mnogo je dobra, mnogo je pozitivna i to nju i drži da ozdravi", kaže njen drug Vladimir Mijatović,"daće gospod Bog da bude sve kako treba i da zaigra s nama ponovo. I sleći koncert smo joj obećali kad bude ozdravila da pravimo na istoj bini, ona da igra folklor a mi da navijamo."

Tatjana Sečivanović Brašnjević kaže da su rešili da se ovakvim gestom oduže prijateljici:

"Nadamo se da će joj ovo biti od velike pomoći. Njoj je sada potrebno dosta terapija, oporavaka, banja i nadamo se da ćemo skupiti sav taj novac koji je potreban."

Meštani koji su prisustvovali koncertu dobrovoljnim prilozima pomogli su akciju prikupljanja pomoći za decu nastradalih u nedavnoj saobraćajnoj nesreći i za brži oporavak Jelisavete Stanojević. Akciji su se pridužila i neka preduzeća i estradni umetnici.

Jelisavetini prijatelji, komšije i rođaci nadaju se da će ovim humanim gestom prikupiti dovoljno sredstava, ali i da neće biti sličnih povoda za ovakve akcije.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво