Petnički bazeni bez kupača

Zbog čestih kiša, sezona kupanja na valjevskim bazenima u Petnici počela je loše. Kupača je gotovo tri puta manje nego lane.

Tek na pola sezone kupanja na otvorenim bazenima u Petnici, kupači i ljubitelji jednog od najlepših sportskih centara u Srbiji, uživali su u prvom pravom letnjem danu. Prvom kupanju ove sezone najviše su se obradovali najmlađi gosti u Petnici.

"Ma prvi put ove godine, zbog vremena napolju. Super, ekstra je ovde, jako" kaže Filip Filipović iz Beograda.

Od 1. juna, kada je otvorena sezona kupanja u Petnici, samo 5 dana pogodovalo je kupačima, što odavno ne pamte u Ustanovi za fizičku kulturu Valis, koja gazduje bazenima.

"Kada su bile one poplave i kada je da kažemo bila najlošija sezona u istoriji, ova do sada je nekih 30% te sezone, što znači još lošija. I ljudi koji ovde rade po 15,20 godina ne pamte od osamdeset i neke godine da je ovako krenula sezona.Do sada je prodato negde osam, osam i po hiljada ulaznica a samo ću vam reći da je prošle godine u ovom momentu već bilo prodato negde blizu 30 hiljada," kaže Aleksandar Mijailović, dir. UFK "Valis" Valjevo.

Pojedini kupači, kažu stalno su tu i uzimaju mesečnu kartu.

U Petnici očekuju da će u nastavku leta, koliko toliko spasiti sezonu, uz toplije dane i više posetilaca, posebno gostiju iz okolnih gradova koji ovaj sportsko-rekreativni centar sve češće biraju za svoj odmor.

 

 

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво