Milorad Mažić - sudija četvrtfinalanog meča između Brazila i Belgije

Večerašnji derbi četvrtfinalne utakmice Brazil - Belgija poveren je srpskom arbitru Miloradu Mažiću sa pomoćnicima, veliko priznanje ne samo za Fudbalski savez Srbije već i stanovnike rodnog Vrbasa u kojem živi sa porodicom.

Sigurno jedan od najvećih derbija četvrtfinala poveren je našim arbitrima što predstavlja veliko priznanje za njihov dosadašnji učinak ne samo na ovom mundijalu. Mažićeve komšije iz vrbasa ponosne su na svoga sugrađanina.

"Čovek koji je profesionalacod glave do pete, sportski vrlo savestan profesionalac u svom poslu odgovoran u svom poslu to pokazuju i njegovi rezultati u dosadašnjoj praksi njegovog suđenja u karijeri. Mogu da kažem kao dugogodišnji fudbaler,trener, sportski radnik da je Miroslav Mažić do sada to pokazao i na ovom svetskom prvenstvu, bez imalo lažne skromnosti spada među tri najbolje sudije, ne samo Evrope, već i sveta. Mića je izuzetan čovek, izuzetan prijatelj, izuzetan gost, porodičan čovek - suviše su bilo koje reči Mića je broj jedan", kažu meštani Vrbasa.

"Sve se nosi iz kuće, znači poneo je sve iz svoje porodice, uvek je bio odlučan, želeo je sve što zamisli da ostvari, takav je ostao u svom današnjem životu, skroman, iskren, emotivan", objašnjava Stefanija Mažić Mažićeva majka.

Mažić je sa pomoćnicima do sada sudio dva meča na svetskom prvenstvu i očigledno.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво