Milorad Mažić - sudija četvrtfinalanog meča između Brazila i Belgije

Večerašnji derbi četvrtfinalne utakmice Brazil - Belgija poveren je srpskom arbitru Miloradu Mažiću sa pomoćnicima, veliko priznanje ne samo za Fudbalski savez Srbije već i stanovnike rodnog Vrbasa u kojem živi sa porodicom.

Sigurno jedan od najvećih derbija četvrtfinala poveren je našim arbitrima što predstavlja veliko priznanje za njihov dosadašnji učinak ne samo na ovom mundijalu. Mažićeve komšije iz vrbasa ponosne su na svoga sugrađanina.

"Čovek koji je profesionalacod glave do pete, sportski vrlo savestan profesionalac u svom poslu odgovoran u svom poslu to pokazuju i njegovi rezultati u dosadašnjoj praksi njegovog suđenja u karijeri. Mogu da kažem kao dugogodišnji fudbaler,trener, sportski radnik da je Miroslav Mažić do sada to pokazao i na ovom svetskom prvenstvu, bez imalo lažne skromnosti spada među tri najbolje sudije, ne samo Evrope, već i sveta. Mića je izuzetan čovek, izuzetan prijatelj, izuzetan gost, porodičan čovek - suviše su bilo koje reči Mića je broj jedan", kažu meštani Vrbasa.

"Sve se nosi iz kuće, znači poneo je sve iz svoje porodice, uvek je bio odlučan, želeo je sve što zamisli da ostvari, takav je ostao u svom današnjem životu, skroman, iskren, emotivan", objašnjava Stefanija Mažić Mažićeva majka.

Mažić je sa pomoćnicima do sada sudio dva meča na svetskom prvenstvu i očigledno.

broj komentara 0 pošalji komentar