Šabac: "Nika fitnes leto" za dug život

U tvrđavi Starog grada u Šapcu počelo je "Nika fitnes leto", tradicionalna manifestacija koja, na obali Save, okuplja oko hiljadu vežbača, ljubitelja sporta i zdravog načina života.

I ove godine, pod pokroviteljstvom grada, besplatne treninge zumbe imaće sve generacije Šapčana i meštana susednih gradova. Organizator i fitnes traner, Sanja Nika Nikšić, koja je proglašena za fitnes ličnost 2017. najavljuje dobru energiju, treninge i druženja, uz poruku svima da fizička aktivnost bude neizostavan deo života.

Dok mladi kažu da im prija vežbanje uz reku na otvorenom, jedna od najstarijih, Lepa Sloboda, prvi član "Nika zumba kluba" kaže da ne oseća trening jer pleše uz muziku.

"Sanja je čarobnica. Motiviše nas, godine ne treba da budu prepreka. Preporučujem svima, nema opterećenja, igrate, uživate i nestaju kilogrami", kaže Lepa.

Besplatni treninzi u šabačkoj tvrđavi trajaće do kraja jula. Održavaće se ponedeljkom, sredom i petkom za odrasle, a sredom i petkom za decu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво