Selevački maturanti na okupu posle 60 godina

Generacije đaka 1950 -1958. godišta škole "Đorđe Jovanović" u Selevcu kod Smederevske Palanke slave jubilej - 60 godina završetka osmogodišnje škole.

Slikom, kroz stare fotografije, možemo da pokažemo brojnost tadašnjih odeljenja u odnosu na današnje (samo dva odeljenja brojala su 88 učenika), nekadašnje ocene, opravdanja, stare učitelje.

Iako ih je po prirodi stvari sve manje, entuzijazma im ne manjka, kao ni želje da se lepe stvari i uspomene iz školskih dana ne zaborave.

Njih petnaestak je ipak uspelo da se okupi u današnjoj školi i održi školski čas sa jednim od svojih učitelja, gde su evocirali svoje doživljaje i emocije iz školskih klupa koje ni toliko vremena nije uspelo da izbriše.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
20° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво