Završeni radovi na gasifikaciji Topole

Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić pustio je u rad priključke na gasovodnu mrežu u Topoli. Preduzeće Srbijagas u gasifikaciju opštine i okolnih sela uložilo je osam miliona evra.

Prvi korisnik je firma za preradu voća "Kalibro"  koja će od jula zaposliti pedeset radnika.

Gasifikacija opštine preduslov je za dovođenje stranih investitora, rekao je Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike:

"Svaki ozbiljan investitor koji dođe u bilo koju opštinu u Srbiji pre svega postavlja pitanja vezana za sigurnost snabdevanja energentima: da li ima dovoljno struje, da li su dovoljni kapaciteti za njihovo napajanje i da li ima gas. Vi ste se danas kvalifikovali na mapi Srbije da budete jedna atraktivna destinacija koja će omogućiti ljudima koji žele da investiraju da mogu da ostvare svoju proizvodnju na apsolutno kvalitetan način."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво