Na Paliću predstavljene novosti sa budvanske rivijere

Cene smeštaja na budvanskoj rivijeri ostaće na nivou prošlogodišnjih, rečeno je na Paliću, a Budva će srpskim turistima biti dostupnija i zbog rekonstrukcije putne mreže. Iz turističke organizacije najavljuju da će i deo plaža biti slobodan za goste koji ne žele ležaljke.

Cene smeštaja na budvanskoj rivijeri ostaće na nivou prošlogodišnjih, rečeno je na Paliću, prilikom predstavljanja turističkih i kulturnih programa crnogorske prestonice turizma, uoči predstojeće letnje sezone.

Oko trideset procenata turista u Budvu stiže iz Srbije, a turistički poslenici tvrde da ovog leta neće biti problema sa snabdevanjem vodom i strujom.

Budva će srpskim turistima biti dostupnija i zbog rekonstrukcije putne mreže.

Putni pravac Cetinje - Budva je završen, a novi kolovoz preko Podgorice treba da bude završen do početka glavne letnje sezone.

Mladen Franović, izvršni direktor Turističke organizacije Budva najavljuje da će ovog leta plaže biti dostupnije turistima:

„Napravili smo dogovor sa javnim preduzećem „Morsko dobro" da svi zakupci plaža treba da ostave najmanje 50 odsto kapaciteta bez mobilijara, što znači da će gosti i mi domaći moći da koristimo plaže na onaj stari način, da dođemo protremo peškir i uživamo, sunčamo se kupamo."

broj komentara 0 pošalji komentar