Potvrda o produženju važnosti tablica, za sada, ne važi u Mađarskoj

Pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, žale se da su vraćeni sa granice iako su imali potvrdu da im je važnost saobraćajne dozvole i tablica produžena, a neki kažu da su im čak skinute tablice. Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici. Šta kažu u mađarskoj policiji, a šta u MUP-u Srbije, u izveštaju Tonija Bedalova.

Izmenom Pravilnika o registraciji motornih vozila, rok važenja saobraćajnih dozvola i registarskih tablica produžen je sa sedam na devet godina.

Od prvog januara ove godine, od kada se izmene primenjuju, Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije vlasnicima automobila izdaje papirnu potvrdu na srpskom i engleskom jeziku da se važnost saobraćajne dozvole i tablica produžava.

Međutim, pojedini vozači koji su išli za Mađarsku, požalili su se na društvenim mrežama da su vraćeni sa granice sa takvom potvrdom ili su im čak skinute tablice. Sličnih problema bilo je i na crnogorskoj granici.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво