Kragujevački policajci na skuterima

U letnjim mesecima kragujevački policajci patroliraće skuterima na područjima gde je otežan pristup putničkim vozilima. Na raspolaganju im je pet skutera.

Kragujevčani svih generacija već od maja najviše slobodnog vremena provode u Šumaricama i gradskim parkovima, na jezeru i bazenima, u šetnji i rekreaciji.

Da bi svi oni bili bezbedniji, pobrinula se kragujevačka policija. Svakodnevno, u tri smene, po dva policajca na skuterima obilaziće izletišta i mesta za rekreaciju.

Vladimir Tomović Službenik policijske ispostave Kragujevac kaže:

"U toku smene imamo zadatak da u više navrata izvršimo obilazak Velikog parka, Šumarica, jezera gde ostvarujemo kontakt sa spasiocima, zaposleninima koji mogu da nam prenesu probleme koje imaju."

„Da uočimo na vreme izvršioce krivičnih dela i kasnije ako treba da ih procesuiramo i sprovedemo po ZKPu i drugim zakonima," navodi Miloš Timotijević, pomoćnik komandira policijske ispostave Kragujevac.

Od 10 skutera Policijske uprave koje je ustupio Grad Kragujevac ,pet će se koristiti se za patrole i preventivnu delatnost.

Ovaj vid patroliranja je svrsishodniji, brži i jeftiniji. Skuteri imaju svu potrebnu dodatnu opremu, kao što su rotaciona svetla i priključak za radio stanicu.

Ovakvom metodom patroliranja, kažu u Policiji, bezbednost u gradu biće na višem nivou nego do sada.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи