Priprema za obeležavanje Dana Vojske

Povodom obeležavanja Dana Vojske Srbije, 23. aprila, Druga brigada kopnene vojske predstavila je u Čačku taktičko-tehnički zbor dela naoružanja.

Lično i kolektivno naoružanje pešadije, savremena telekomunikaciona sredstva, sredstva Vojne policije najviše su zanimali čačanske osnovce i srednjoškolce koji su imali priliku da vide i oklopno vozilo BRDM, kao i lanser raketa "Oganj".

U Vršcu su prikazani tenk T-72, haubice, bojno streljačko naoružanje i drugo. Poslednji vojni garnizon u tom gradu raspušten je pre desetak godina, pa je ova smotra izazvala veliko interesovanje građana.

U manifestaciji su učestvovali vršaki vatrogasci i predstavnici Crvenog krsta.  

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво