Decenija rada šabačke Kancelarije za mlade

Kancelarija za mlade grada Šapca proslavila je, sa svojim saradnicima, deseti rođendan. Od 2008. godine realizovano je više od šezdeset projekata, brojne radionice, tribine i obuke a posebno je promovisan volonterski rad.

Prvih deset godina rada šabačke Kancelarija za mlade obeležile su i sportske manifestacije i humanitarne akcije.

"Sve što smo radili, radili smo sa jednim ciljem - da naši mladi sugrađani imaju priliku da kvalitetno provode slobodno vreme, da pored formalnog, steknu i neformalno obrazovanje i budu privrženi idejama volonterizma i aktivizma", naglašava Nataša Lazović, koordinatorka Kancelarije za mlade.

Za to vreme, uspostavljena je dobra saradnja sa Ministarstvom sporta, Nacionalnom asocijacijom Kancelarije za mlade, Stalnom konferencijom gradova i opština, mnogim udruženjima i ustanovama.

Na svečanosti u Pozorištu, Kancelarija za mlade dodelila je 33 zahvalnice stalnim saradnicima.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 18. септембар 2024.
17° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи