Pesnička štafeta kreće iz Perleza

Ovogodišnja 44. Pesnička štafeta počela je u osnovnoj školi "Đura Jakšić" u Perlezu. Za gostujućeg pesnika Uroša Petrovića đaci ove škole i izviđači iz odreda "Čiča Janko", priredili su obilazak škole uz rešavanje zagonetki.

Pesnik Uroš Petrović je uspešno rešio sve zadatke koje su mu postavili đaci OŠ "Đura Jakšić" i izviđači Odreda "Čiča Janko", i stigao do dece koja su ga čekala u fiskulturnoj sali.

Organizator Pesničke štafete je zrenjaninska Narodna biblioteka, a ove godine će za dve nedelje obići šezdeset škola, gde će pesnici čitati i ocenjivati pesme koje su napisali učenici.

Uz Uroša Petrovića, gostujući pesnici su i Jasminka Petrović, Dušan Pop Đurđev, Branko Stevanović i Dejan Aleksić, a ova manifestacija je posvećena rano preminulom pesniku Igoru Kolarovu.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи