Oprezno na putevima

Slab do umeren sneg trenutno pada na širem području zemlje. Iz Auto-moto saveza upozoravaju na moguću poledicu i apeluju na oprez u vožnji.

Zbog izlivanja Južne Morave kod Đunisa u prekidu je saobraćaj na regionalnom putu Kruševac - Niš. Vodostaj reke je kod Mojsinja za 77 centimetara premašio granicu vanredne odbrane od poplava. Prema prognozi meteorologa nastaviće rast sa mogućnošću dostizanja upozoravajućih nivoa.

U užičkom kraju poseban oprez potreban je preko planinskih prevoja Borove glave, Kadinjače i Debelog brda, zbog jakog vetra koji povremeno nanosi sneg na put. Za kamione s prikolicom i šlepere, za sada, zabranjen je saobraćaj preko Debelog brda.

Na auto putu Niš - Beograd, kod Pojata, zapalio se šleper koji je prevozio 20 tona južnog voća. Pretpostavlja se da je do požara došlo zbog kvara na elektro instalacijama. Prekida u saobraćaju nije bilo.

Sneg u Kikindi pada slabim intenzitetom. Saobraćajnice prvog i drugog prioriteta posipaju se solju, pa se sneg ne zadržava. Saobraćaj se odvija usporeno.

Sve gradske saobraćajnice u Smederevu su prohodne. Na kolovozima nema snega, ali se zadržava voda. Saobraćaj je usporen, ali nema zastoja i gužvi. Prohodni su putevi u prigradskim naseljima, a komunalne ekipe rade na rasčišćavanju trotoara.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи