U penziju posle uspešne novinarske karijere

Dopisništvo Radio-televizije Srbije u Čačku počelo je sa radom 1991. godine, a prvi urednik bio je Branko Stevanović koji, posle četiri decenije uspešne karijere, odlazi u zasluženu penziju.

Prvi studio u Čačku iz koga su se emitovale priče za programe RTS-a otvoren je 1993. godine.  Menjale su se tehnike, smanjivao broj zaposlenih, ali to nije umanjilo kvalitet izveštavanja iz ovog kraja Srbije.

Prvi urednik Dopisništva u Čačku je Branko Stevanović, koji danas odlazi u zasluženu penziju.

"Čast mi je što sam od početka bio deo ovog malog tima. Dosta toga sam doživeo i video tokom svoje novinarske karijere, ali u penziju ću poneti samo sećanja na one lepe stvari i neka pozitivna iskustva. Novinarska profesija nije laka i traži puno odricanja, ali i donosi dosta toga lepog. Pre svega ću pamtiti ljude koje sam upoznao i mesta koja sam posetio", kaže Branko Stevanović.

Devedestih godina i Dopisništvo u Čačku je imalo svoju emisiju pod nazivom "Hronika Moravičkog okruga".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи