Skijalište na Goču ostalo i bez stubova za žičaru

Zbog sudskog spora o neisplaćenim zaradama bivšim radnicima Smučarskog doma na Goču, u aprilu ove godine uklonjeno je nekoliko stubova žičare. Bivši radnici udruženja građana "Smučarski klub Goč" dobili su spor na sudu, a na ime njihovih potraživanja izvršitelji su popisali svu pokretnu i nepokretnu imovinu.

Nakon što je na licitaciji sredinom 2015. godine Smučarski klub ostao bez tabača snega, sanki i druge opreme, sklonjeni su i stubovi žičare.

Iako prethodne zime na Goču nije bilo pravih skijaša, jer više u pogonu nije ni ski-lift, Kraljevčane koji vole ovu planinu i stanovnike sela ispod Goča, u aprilu je uznemirila vest o demontiranju i odvoženju prva četiri stuba žičare, ali su se nadali da će preostali stubovi biti sačuvani za neka, možda bolja vremena u kojima bi Goč dočekao montiranje nove žičare uz korišćenje starih stubova.

To je, kako su rekli, predstavljalo jednu od garancija da će Goč "živeti".

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво