Šampion iz Pirota najbolji u svim kategorijama

Odbranom titule prvaka države u bodi-bildingu Piroćanac Miloš Stojanović, završio je najuspešniju sezonu u karijeri. Bodi-bildingom se bavi šest godina, i već je trijumfovao na svim takmičenjima u Srbiji.

Napornim treninzima i snažnim mišićima, Miloš Stojanović iz Pirota osvojio je deset zlatnih medalja za proteklih pet nedelja. On je ove godine u kategoriji bodi-bilding klasik do 180 centimetara dominirao na svim takmičenjima.

"Osećaj je zaista fenomenalan", kaže Miloš. "Još na početku sezone imao sam jasan cilj - da pobedim na svakom takmičenju i u svakoj kategoriji u kojoj se prijavim i to sam i ostvario. Sada napokon mogu da uživam u vansezoni sa deset pehara kod kuće."

Miloš ističe da se sportom bavi celog života. Oprobao se u košarci, američkom fudbalu, ali njegova najveća ljubav je bodi-bilding.

"Za bodi-bilding sam se odlučio još kao veoma mlad, video sam da mogu da budem uspešan bodi-bilder. To se ispostavilo kao tačno. Sport je fenomenalan i ne planiram da ga promenim, bar ne u narednih 15 godina."

Ovaj sport je, kaže Miloš, ukoliko se njime profesionalno bavite, surov poput svih ostalih sportova:

"Kada na treninge koji su zaista intenzivni i brutalni dodate i brutalnu dijetu, zaista ume da bude veoma naporno i veoma teško, ali je satisfakcija na kraju neopisiva.

A da bi od svojih uspeha u bodi-bildingu mogao da živi, da zarađuje, Miloš planira da se otisne u profesionalne vode. Smatra da je u najboljim godinama za ovaj sport, pa će od sledeće sezone učestvovati na prestižnim evropskim takmičenjima.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво