Rafting na Nišavi

Na Nišavskim brzacima u Pirotu, danas je održan 11. Rafting. U pitanju je veseli spust na starim unutrašnjim gumama. Manifestacija nema takmičarski, već ekološko-rekreativni karakter.

Dobro raspoloženje i tradicionalni rekvizit, traktorska ili kamionska guma, bili su dovoljni za još jednu letnju avanturu u toku Nišave kroz grad. U čarima spusta niz desetak nišavskih brzaka u Pirotu, uživalo je skoro 200 učesnika ovog specifičnog raftinga.

Organizatori ističu da je interesovanje, posebno mladih, prevazišlo sva očekivanja.

"Dan pre toga smo čistili korito reke Nišave od otpada , tako da su pre svega. Pirotska mladost je ovde pobedila i promovisali smo ono što su se naši stari pre tridesetak i više godina spuštali niz reku Nišavu i pirotske brzake", kaže Nenad Đorđević, direktor Sportskog centra Pirot.

Posle veselog spusta niz Nišavu, zabava je nastavljena na keju.

rts.pirot@rts.rs
+381 10 311 910

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи