Anja Crevar na Evropskom prvenstvu u plivanju u Izraelu

U Izraelu je počelo juniorsko Evropsko prvenstvo u plivanju. Ekipa TV centra iz Pančeva ispratila je Anju Crevar na ovo takmičenje od koje se najviše očekuje.

Dok njene drugarice uživaju u letnjem raspustu Anja Crevar je pravo iz školske klupe otputovala u Tursku na pripreme, jer želi da bude još bolja nego prošle godine kada je na  Evropskom prvenstvu osvojila zlatnu medalju na 400 metara mešovitim stilom i bronzu na 200 metara.

"Ove godine želim da popravim ostvarene rezultate i da za koju sekundu budem i brža, ali videćemo hoću li u tome i uspeti. Veoma mi znači prošlogodišnje učešće na Olimpisjkim igrama, jer sam sad iskusnija za jedno veliko takmičenje i znam šta me čeka na Evropskom prvenstvu u Izarelu", kaže Anja Crevar, plivačica.

Sa priprema u Turskoj Anja je sa svojim trenerom samo na dva dana svratila do Pančeva. Iskoristila je to vreme za lakše treninge u gradskom bazenu i za korekciju još nekih sitnica koje mogu biti presudne u borbi sa stotinkama koje odlučuju pobednika.

"Najviše smo radili na korigovanju prsne tehnike i mislim da tu ima najviše još prostora za napredak. I kraul tehniku smo popravili, tako da mislim da će sve to doprineti još boljim Anjinim rezultati, ali ne bih još ništa da prognoziram", kaže Marko Spasov, trener.

Na juniorskom Evropskom prvenstvu u Izraelu biće veoma jaka konkurencija, ali Anju to samo motiviše, jer, kako kaže, dobre trke mogu doprineti popravljanju njenih ličnih rekorda na 200 i 400 metara mešovitim stilom.

rts.pancevo@rts.rs
+381 13 342 555

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 28. март 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво