Pasjak, "Selo moje zavičaju mio"

"Selo moje zavičaju mio" naziv je manifestacije koja je u selu Pasjak, nadomak Kruševca, pokrenuta sa željom da se obnovi običaj seoskog okupljanja uz izvorno stvaralaštvo. Ekipi kruševačkog Dopisništva je, u znak zahvalnosti za predstavljanje sela i ostvarenu saradnju, uručeno priznanje.

U selu Pasjak, nadomak Kruševca, pokrenuta je manifestacija "Selo moje zavičaju mio". Cilj manifestacije je da se obnovi običaj seoskog okupljanja uz izvorno stvaralaštvo.

U muzičkom delu programa nastupila je etno grupa "Lazarice", a nakon projekcije filma "Lepi dani u Pasjaku", rađenom u produkciji RTS-a.

Autorskoj ekipi kruševačkog Dopisništva je, u znak zahvalnosti za predstavljanje sela i ostvarenu saradnju, uručeno priznanje.

rts.krusevac@rts.rs
+381 37 438 707

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи