Pomoć za Stefana

Trogodišnji Stefan Miladinović, koji boluje od retkog malignog tumora mekih tkiva dobio je saglasnost doktora iz bolnice u Štutgardu da može biti operisan u toj ustanovi. Roditeljima, koji se već šest meseci bore za njegov život, potrebna je finansijska pomoć. Sredstva se prikupljaju preko fondacije "Budi human" tako što se ukuca 214 i pošalje SMS na broj 3030.

Trogodišnji Stefan Miladinović iz Niša do sada je prošao osam ciklusa hemoterapije. Njegovo stanje se popravlja, vitalni organi nisu ugroženu i sada može na složenu operaciju u Štutgard. Njegovi roditelji su do sada uz pomoć prijatelja i humanih ljudi prikupili oko 60.000 evra.

Sredstva se prikupljaju preko fondacije "Budi human" i to tako što se ukuca 214 i pošalje SMS na broj 3030. Na operaciju u Nemačku Stefan bi trebalo da krene za dve nedelje. Akciju za pomoć Stefanu organizovali su mnogi poznati muzičari i umetnici iz cele zemlje.

Stefan Miladinović pre šest meseci je obeleo od malignog tumora rabdomiosarkom. Reč je o tumoru mekih tkiva, koji se javlja vrlo retko i u našoj zemlji nema mnogo iskustva u lečenju ove bolesti.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

 

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 21. maj 2017, 16:46)
anonymous [neregistrovani]

Da je više dobrotvora

Tuga je što ne postoji državno telo koje jedino isplaćuje novac potreban za lečenje, a još tužnije što ne možemo sami da lečimo tu decu.