Kraljevčanin na izboru za najboljeg svetskog preduzetnika

Na izboru za najboljeg preduzetnika na svetu, koji se održava idućeg meseca u Monte Karlu, našu zemlju predstavljaće Radojko Janjić iz Kraljeva, vlasnik "Radijator inženjeringa" koji proizvodi kotlove za parno grejanje.

U izboru za najboljeg preduzetnika na svetu nisu važni profit ili veličina preduzeća. Suprotno očekivanjima, sudijama u Monte Karlu presudni faktori su ulaganje u nove tehnologije i briga o radnicima.

"Pored svih tih uspeha koje imate, uvođenja novih tehnologija, morate da radite i na standardu radnika", ističe Radojko Janjić, vlasnik "Radijator inženjeringa". "Tu se misli na lične dohotke radnika, uslove rada i sve ostalo."

Od 400 radnika  "Radijatora", koji posluje četvrt veka, četrdesetoro su inženjeri. Od brojnih priznanja koja krase vitrine preduzeća, najvažnija je titula za najboljeg preduzetnika Srbije koju dodeljuje konsultantska firma "Ernst i Jang" iz Londona. Radojko Janjić svrstan je među najbolje preduzetnike na svetu.

"Ušao je u direktan izbor 65 preduzetnika u svetu koji su, po određenim kriterijumima, prepoznati kao najbolji preduzetnici u prethodnoj godini", ističe Zvonko Tufegdžić, v. d. direktora Regionalne privredne komore Kraljevo.

Prezentaciju za Monte Karlo osmisliće "Radijator inženjering" i Razvojna agencija Srbije. Radojko Janjić kaže da će se truditi da što bolje predstavi Srbiju i preduzetnike Srbije iz svoje branše.

Takmičenje za najboljeg preduzetnika na svetu biće održano od 7. do 12. juna ove godine. Dobre vesti iz Kneževine Monako očekuju pre svih radnici "Radijatora".

rts.kraljevo@rts.rs 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво