Godišnjicu braka šabačkom paru čestitali ljudi iz celog sveta

Danas je Međunaroni dan porodice koji se obeležava širom sveta od 1993. godine. Godišnjicu venčanja, jedan bračni par iz Šapca, iako je bio razdvojen, proslavio je na malo drugačiji način, uz pomoć nekoliko stotina Fejsbuk prijatelja.

Čestitke sa svih strana sveta, od Evrope i Azije, do Australije i Amerike. Od nekoliko stotina poruka, sa panoramom mesta ili fotografijom Fejsbuk prijatelja, Nikola Kulezić je pripremio kolaž i najlepši poklon svojoj supruzi za deset godina braka. Od kada su se venčali, tog datuma su prvi put bili razdvojeni.

"Pokloni su pase, tako da sam želeo nešto što će  ostati za ceo život, da pamtimo taj datum. Nažalost, bili smo razdvojeni, bila je u bolnici sa našim sinom zbog prehlade, i jednostavno, palo mi je na pamet, da napravim nešto romantično. Porodica je za mene sve i ispred svega, najvažnija je ljubav, treba voleti i biti voljen", kaže Nikola Kulezić.

Nikola Kulezić je Ginisov rekorder, njegova nadograđena pletenica od 820 metara i 29 centimetara je zvanično najduža na svetu. Pravio je i najvišu čiroki frizuru, organizovao humanitarne akcije, napisao knjigu i inspiraciju uvek pronalazio u svojoj porodici.

"Bila sam preplavljena emocijama, u tom trenutku sam i plakala i smejala se, bila sam jako srećna. Mi jedno drugom stalno priređujemo iznenađenja, jer ljubav je nešto što treba negovati, za mene je porodica najlepše mesto na svetu", kaže Vladanka Kulezić.

Porodica je Kulezićima i kompas koji ih vodi i stena na koju se oslanjaju. Vrednosti koje su naučili i koje neguju, prenose i na svoju decu, Anđelu i Ignjata. Kao i slogan Međunarodnog dana, koji se obeležava svakog 15. maja, i za njih je "Porodica najlepša luka".

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи