Prvi Međunarodni simpozijum o autizmu u Nišu

U Nišu se održava prvi Međunarodni simopozijum "Živeti sa autizmom - iz perspektive pacijenata, roditelja i profesionalaca", kome uz domaće prisustvuju svetski stručnjaci iz te oblasti.

Prvi Međunarodni simopozijum "Živeti sa autizmom - iz perspektive pacijenata, roditelja i profesionalaca", održava se u Nišu.

Uz domaće prisustvuju i svetski stručnjaci iz te oblasti, a njihova iskustva o ranom prepoznavanju autizma i inkluziji dece sa autizmom u obrazovni sistem biće polazište za bolje sistemsko zbrinjavanje obolelih od ove oblasti kod nas.

Ministar zdravlja Zlatibor Lončar rekao je da nije dovoljno da se time bavi samo jedno ministarstvo, već će formirati čitav tim sa predstavnicima Ministarstva zdravlja, Ministarstva prosvete, lokalne samouprave i Ministarstva socijalne zaštite.

rts.nis@rts.rs
+381 18 236 588

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
14° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи