Sajam venčanja u Kragujevcu

Venčanje je za mnoge najvažniji dan u životu. Priprema se i planira mesecima. Sve na jednom mestu, za taj dan, može se pronaći na Sajmu venčanja u Kragujevcu na kojem se predstavljau izlagača iz cele Srbije.

Koju odabrati, najveća dilema svake mlade koja za taj dan mora da ima najlepšu venčanicu. Za cenu se ne pita, jer je venčanje, sve se nadaju, jednom u životu. Neke ipak veruju u izreku - "treća, sreća".

Marina Čolović iz Toole , kaže daje pronašla venčanicu u kojoj želi da kaže sudbonosno da, a njena prijateljica Aleksandra Petković, u potrazi je za haljinom iz snova u kojoj će se treći put udati.

Za bajkovito venčanje, važan je svaki detalj, kažu mladeci. Ipak, muškarci, veći deo posla prepuštaju svojim damama. Na njima je, kažu, prvenstveno da obezbede finasije.

Kao i mlade i oni su posvećeni izboru garderobe za venčanje. I dalje su u modi odela, ai klasične kravate, sve više zamenjuju leptir mašne i obavezna maramicau džepu sakoa, kažu prodavci. Pri izboru burmi i prstenja, najviše se traži belo zlato.

Za početak slatkog braka, obavezna je mladenačka torta. Na Sajmu venčanja u Kragujevcu, veliki izbor -  može i naopaka, što ne znači, da će i brak biti takav, tvrde poslastičari, a ako je ulov teži i ne ide sve po planu, pomoći će štap i udica.

Mladenci se sve više odlučuju i za slatke stolove, i lepo ukrašene mafine.

rts.kragujevac@rts.rs
+381 34 335 542

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво