Završen prvi aero-rok festival u Kraljevu

U Kraljevu je tokom vikenda održan prvi aero-rok festival koji je pratilo više hiljada ljudi. Ljubitelji roka uživali su dve noći uz lokalne izvođače i najbolje rok bendove iz zemlje i regiona. Poslednjeg dana festivala, na sportskom aerodromu u Kraljevu, priređen je i aero-miting.

I na nebu i na zemlji. Za svakog ponešto. Tek, svi koji su ovog vikenda posetili Kraljevo mogli su da uživaju u dobrom roku, uz brojne izvođače iz zemlje i okruženja. Sars, Osvajači, Vila filozofina, Artan Lili svirali su prve večeri.

Utisci su predivni,kažu posetioci. Devojka iz Vrnjačke Banje nestrpljivo je iščekivala legende roka. Gošća iz Novog Sada, pod utiskom  Egzita, kaže da je ideja dobra, ali je šteta što je festival, ipak, nedovoljno posećen. Kraljevčani posebno cene ovaj događaj jer se u gradu malo toga dešava.

Druga festivalska noć trajala je do jutarnjih sati i okupila je najviše ljubitelja roka. S razlogom, jer su pored Kolje i grobovlasnika, Irie FMA, na  bini  legende roka svirale svoje najveće  hitove. Najpre Atomsko sklonište, a potom Ju grupa i Riblja čorba.

Na kraju prvog aero-rok festivala, koji je posetilo više od sedam hiljada ljubitelja roka, održan je i aero-miting. Za ljubitelje nebeskih visina, uživanje nakog roka, i za one koji su leteli predivan pogled iz ptičje perspektive na grad i okolinu.

rts.kraljevo@rts.rs 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
17° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво