Rupa na niškom Bulevaru Nemanjića konačno zatrpana

Velika rupa u krugu stambenog kompleksa na Bulevaru Nemanjića u Nišu, godinama je predstavljala opasnost za građane, jer njeno zatrpavanje nije moglo da se naplati. Sada je tu rupu jedna firma zatrpala -besplatno.

Posle više od pet godina i stalnog ukazivanja građana na to da im je ugrožena bezbednost, zatrpana je velika rupa u krugu stambenog kompleksa na Bulevaru Nemanjića u Nišu, napravljena na tadašnjem gradilištu.

Podsećamo, od gradnje za koju je dobio dozvolu investitor je odustao kada je naišao na toplovod, koji Gradska toplana nije želela da izmesti. Ta firma je kasnije ugašena i zatrpavanje rupe, koje je naložila građevinska inspekcija, nije imalo od koga da se naplati. I tako godinama.

Interesantno je da je firma koja je sa drugog gradilišta dovezla zemlju i zatrpala rupu, to učinila bez nadoknade.

rts.nis@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 28. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво