Novi saziv kruševačke skupštine

Formiranju nove gradske skupštine u Kruševcu prethodilo je potpisivanje koalicionog sporazuma između Srpske napredne stranke, Socijalističke partije Srbije i Jedinstvene Srbije.

Posle potpisivanja koalicionog sporazuma SNS - SPS - JS formirana je nova Skupština grada Kruševca.

"Svakako to nam daje jednu veću obavezu, jednu veću snagu u naredne četiri godine", rekao je Bratislav Gašić, nosilac liste SNS Kruševac. "Teške četiri godine za grad Kruševac, jer moramo mnogo više da radimo da zaposlimo građane Kruševca. Mislim da ovako široka koalicija može da da kvalitetne i dobre rezultate, pre svega u interesu građana Kruševca."

U saziv Skupštine grada Kruševca pored stranaka potpisnica koalicionog sporazuma ušla je i Demokratska stranka.

Srpska napredna stranka ima 52, SPS i JS 12, a na osnovu koalicionog sporazuma polovina od šest odbornika DS-a prišla je većini u gradskoj Skupštini koja sada broji 67 od ukupno 70 odbornika.

 

rts.krusevac@rts.rs 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 02. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво