Vežbe bojevog gađanja u Stublu i Reljanu

Policijska uprava Vranje obaveštava građane da će, zbog bojevog gađanja na strelištu u Stublu (9-13. maja i 19. i 20. maja) i Reljanu (23-27. maja i 30. i 31. maja) biti zabranjeno kretanje i zadržavanje na tim poligonima.

Policijski službenici Policijske uprave u Vranju izvodiće bojevo gađanje na strelištu u Stublu, selu u opštini Vladičin Han, od 9. do 13. maja i 19. i 20. maja, i u Reljanu (opština Preševo) od 23. do 27. maja i 30. i 31. maja ove godine.

Tih dana će od 7 do 16 časova na dva poligona biti zabranjeno kretanje, zadržavanje i boravak ljudi, životinja, motornih vozila i stočnih zaprega.

Strelišni prostor u kojem će se izvoditi gađanje biće obeležen crvenim barjacima, tablama sa natpisom: "Ne idi dalje - gađa se" i biće obezbeđen stražarima.

rts.vranje@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи