Vrnjačka Banja: Brže i lakše do informacija

Sve informacije koje su im potrebne, gosti i posetioci Vrnjačke Banje brzo i lako mogu da dobiju na info-kioscima postavljenim na Promenadi i u banjskim parkovima. Savremeni informacioni sistemi opremljeni su i kamerama za video-nadzor, tako da info-kioske koriste sve javne banjske službe.

Gostima Vrnjačke Banje dostupne su informacije o boravku, uslugama, lečenju i svemu što ih zanima - program se gotovo svakodnevno dopunjuje novim podacima. U Vrnjačkoj Banji je postavljeno devet info-kioska.

Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija izdvojilo je 17 miliona dinara za informativne kioske u Vrnjačkoj Banji. Koriste ih sve javne službe jer je omogućen protok informacija u oba smera.

Savremene informacione tehnologije omogućile su Banji da poboljša i svoju turističku ponudu.

"Vrnjačka Banja je takođe bogatija za kompletnu pokrivenost internetom i video-nadzorom koji je u funkciji svih nas", kaže Ivan Trifunović, direktor TO Vrnjačka Banja. "Da sačuvamo ovo naše prirodno i parkovsko bogatstvo."

U Vrnjačkoj Banji trenutno boravi oko sedam hiljada gostiju. U Specijalnoj bolnici "Merkur" i nekoliko hotela i odmarališta tražio se i aranžman više, jer je interesovanje za boravak u Vrnjačkoj Banji tokom praznika bilo veliko.

Odlična posećenost za Uskrs i 1. maj obično je dobra uvertira za letnji deo sezone, tvrde hotelijeri i turistički radnici.

rts.kraljevo@rts.rs

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи