Pošta s internet kutkom za Šumarice

Osamnaesta poslovnica u okviru akcije "52 pošte za 52 nedelje", a 1.512 pošta u Srbiji, otvorena je u kragujevačkom naselju Šumarice.

U prisustvu meštana i predstavnika lokalne samouprave, novu poštu 34216 Kragujevac 16, u Gornjomilanovačkoj ulici broj 41, otvorio je u Milan Krkobabić, direktor Pošte Srbije, koji je rekao da se na ovaj način Pošta pridružuje naporima gradske administracije da se
Šumarice razvijaju infrastrukturno:

"Pošta Srbije mora da bude tamo gde su građani Srbije, da im pruži uslugu i da im se nađe na usluzi. Radimo pravu i korisnu stvar, i što je najvažnije punim zajedništvom, kao što je nekada sve stvarano na ovaj način. Mesna zajednica je ustupila prostoriju za rad pošte, a majstori Pošte su je uredili i informatički povezali."

Rast poslovnog dobitka u prvom kvartalu od gotovo 38 odsto u poređenju sa istim periodom prošle godine, legitimiše Poštu Srbije i njenih 15.000 radnika - istakao je Krkobabić - kao najuspešnije tržišno pozicionirano javno preduzeće:

"Presek prva tri meseca i rekordni rast poslovnog dobitka su veoma ohrabrujući, ali i obavezujući da se nastavi tim tempom, sa ozbiljnim pristupom radu i ulaganjem dodatne energije. Zadovoljan sam što Pošta spremno ide u susret izazovima, jer posluje na tržištu sa
veoma izraženom konkurencijom."

Predsednik Mesne zajednice Šumarice Radoslav Milojević zahvalio je Pošti Srbije što je prepoznala zajedničke interese i što će meštanima Šumarica sa uslugama iz njene bogate ponude omogućiti da brže završavaju neophodne obaveze:

"Ovo je tek početak. Za mesec dana krećemo da radimo ambulantu. Idemo korak po korak kako bi Šumarice dobile urbani smisao i poseban lik."

Nova pošta će olakšati svakodnevicu oko 3.500 stanovnika u više od 1.200 domaćinstava, kao i poslovanje više od stotinu pravnih lica, jer će meštani Šumarica i privrednici iz ovog naselja moći da računaju na sve poštanske usluge i usluge platnog prometa, najvišeg kvaliteta a po najnižoj ceni,  od ponedeljka do petka, od 8 do 15 časova. Jedno šaltersko mesto umreženo je u jedinstvenu informatičko-komunikacionu aplikaciju PostTIS, koja je delo tehnologa i informatičara Pošte Srbije.


rts.kragujevac@rts.rs

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи