Potpisana koalicija u Šapcu

Kao i u prethodnom sazivu dosadašnji gradonačelnik Nebojša Zelenović i zamenik gradonačelnika Nemanja Pajić, i nakon izbora ostaju zajedno u Šapcu. Potpisivanjem koalicionog sporazuma, liste "Šabac je naš" i "Pobeda za Šabac" imaju odborničku većinu u gradskom parlamentu.

Potpisivanjem koalicionog sporazuma, liste "Šabac je naš" i "Pobeda za Šabac" imaće većinu  u gradskoj skupštini.

"Ja sam sreća i zadovoljan što smo brzo i na način na koji smo do sada sarađivali postigli kvalitetan sporazum koji će omogućiti da u sledeće četiri godine ispunimo obećanja građana i da od našeg Šapca učinimo još bolje mesto za život", kaže Nebojša Zlenović, dosadašnji gradonačelnik lista "Šabac je naš".

Lista Šabac je naš koju podržaavaju Zajedno za Srbiju, DS, SPO i Inicijativa Selo grad ima 26, a grupa građana Pobeda za Šabac 11 odbornika.

"Da se pokazalo da je u gradu Šapcu pokazala jasna razlika između lokalnih i republičkih izbora, to pokazuju i rezultati. Mislim da treba da se poštuje volja gradjana grada Šapca, koalicija koja je i do sada vodila grad osvojila je blizu 30.000 glasova i mi smo dužni da volju građana ispoštujemo", kaže Nemanja Pajić, dosadašnji zamenik gradonačelnika, lista "Pobeda za Šabac".

Sa 37 od ukupno 69, takozvani demokratski blok i posle decenije i po i dalje otaje na vlasti u Šapcu. Na izborima Srpska napredna stranka osvojila je 28, a SPS 4 odbornika. Prva sednica novog saziva gradskog parlamenta najavljena je već za 5. maj.

rts.sabac@rts.rs
+381 15 353 269

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво