Uspešna akcija ivanjičkog Crvenog krsta

Uspešno je realizovana još jedna akcija Crvenog krsta Ivanjica - zimska kampanja Dobrovoljog davanja krvi. Crveni krst Ivanjice zahvaljuje svim sugrađanima za iskazanu plemenitost, humanost i poklonjeno vreme u ime svih onih kojima će krv biti potrebna u narednom periodu.

Pozivu Crvenog krsta Ivanjica odazvalo se 156 potencijalnih davalaca krvi, a dragocenu tečnost dalo je 140 Ivanjičana, njih 31 - prvi put.

Ova akcija je i podsticaj građanima da daju krv redovno i pomognu svim ljudima kojima je potreban ovaj vid lečenja i terapije.

"Ako svi redovno dajemo krv, omogućavamo da sistem zdravstvene zaštite ima uslove za pravovremenu terapiju krvlju i krvnim produktima svima koji se leče, a kojima je transfuzija krvi medicinski indikovana", kažu u ivanjičkom Crvenom krstu.

Crveni krst Ivanjice zahvaljuje svim sugrađanima za iskazanu plemenitost, humanost i poklonjeno vreme u ime svih onih kojima će krv biti potrebna u narednom periodu:

"Hvala dragim volonterima, saradnicima, medijima koji su se uključili u promociju i organizaciju akcije i doprineli njenoj uspešnoj realizaciji."

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
9° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво