Kolovozi vlažni, oprez zbog sumaglice

Kolovozi na putevima u Srbiji su vlažni i tokom jutra moguća je poledica, a ima i sumaglce, saopštio je AMSS i upozorio vozače da brzinu prilagode uslovima na putu. Kako je navedeno u saopštenju AMSS, oprez na putu savetuje se vozačima na području Vranja gde je vidljivost zbog sumaglice smanjena na stotinak metara.

Dodaje se da sumaglice ima u Valjevu, Sremskoj Mitrovici, Požegi i Velikom Gradištu, ali da ona za sada bitno ne utiče na bezbedno obavljanje saobraćaja.

U saopštenju se podseća da je zimska oprema obavezna na svim putevima.

Prema informacijama Uprave granične Policije, na graničnim prelazima nema dužih zadržavanja.

Zabrana za šlepere i kamione važi na putu Šabac - Volujac - Zavlaka - Banja Badanja - Krupanj - Gračanica i na putu Koceljeva - Valjevska Kamenica.

Od 11. do 15. januara od 07.00 do 15.00 časova na auto-putu E-75 i auto-putu E-70 zbog radova na popravci ograde povremeno će biti zatvarane brze ili zaustavne saobraćajne trake.

Zbog radova na redovnom održavanju državnom putu na deonici Zavlake 2 - Osečina - Pričevići, saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom naizmeničnim propuštanjem vozila. Radovi će trajati do 16. juna 2016.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
5° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво