Читај ми!

Humanitarna frizura za Ginisa

Ginisovu titulu tvorca najviše frizure od prirodne kose trebalo bi da ponese šabački frizer Nikola Kulezić. Kulezić je već rekorder za najdužu nadograđenu pletenicu. Motiv mu nije samo takmičarski već i humanitarni - prikupljanje sredstava za bolesnog mladića iz Lebana.

Za ovu frizuru bilo je potrebno 10 lakova, jedan gel i dva i po sada rada. Napravljena je bez tapiranja, umetaka i šnala, od kose trinaestogodišnje Katarine Džinović koja se nikada nije šišala.

Nikola kaže da najviša frizura na svetu, od prirodne kose, poznata kao čiroki, dostiže dužinu od 120 centimetara, napominjući da je prethodni rekord bio metar i trinaest.

Zvaničnu potvrdu iz Londona o oborenom Ginisovom rekordu, Šapčani očekuju za nekoliko meseci.

Model Katarina Džinović kaže da je osećaj izvanredan.

"Dva i po sata sam ležala i sedela, Nikola je bio od velike pomoći. Drago mi je što sam zajedno sa njim učestvovala u ovom projektu i što ćemo pomoći Stefanu da dobije novo srce", ističe Džinovićeva.

Stefan Đorđević je 24-godišnji mladić iz okoline Lebana koji boluje od kardiomiopatije. Da bi se što pre prikupila sredstva za neophodnu transplantaciju, Šapčani su na najvišu frizuru zakačili i broj njegovog žiro-računa.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. април 2024.
7° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво